Afspraak.

Informatie over trajecten en tarieven

laagdrempelig starten

We beginnen met kennismaken.

De kennismakingsafspraak staat in het teken van jouw verhaal, de context rondom jouw hulpvraag. Ook bespreken we je gewenste resultaat, het aantal afspraken en de frequentie ervan. Soms gaan we ook meteen praktisch aan de slag. De eerste afspraak boek je tegen een vast tarief. Zo hebben we alle tijd om kennis te maken.

Tarieven

  • Eerste afspraak: €120 / 90 min
  • Vervolgafspraak: €80 / 60 min

Tarieven gelden per 1 juli 2023 en zijn vrijgesteld van btw. Betaling via pin na de afspraak. Er is geen vergoeding vanuit de (aanvullende) zorgverzekering mogelijk. Een gemiddelde trajectduur is 6 keer, afhankelijk van de hulpvraag.

Verschillende trajectopties.

DIT ZIJN WAT VOORBEEELDEN

Of kies een 6-weeks coach programma

Wil je meer grip ervaren op je emoties, gedachten of stress en in korte tijd échte stappen zetten? Kies dan voor een 6-weekse Expert Coaching en leer tools die je een leven lang kunt gebruiken.

Boek je afspraak of Overleg Gesprek

Let op: momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan. Wanneer er opnieuw ruimte komt, zal de agenda weer worden opengezet.

Je ontvangt een bevestiging van de afspraak in je mail, met alle praktische informatie over de locatie, parkeren en het eventueel (tijdig) annuleren van je gemaakte afspraak.

Overleg Gesprek
Dit gesprek is gratis (30 min telefonisch). Zo kun je toetsen of het bij je past. 

Afspraken
Bij binnenkomst kun je plaatsnemen in de centrale hal, daar haal ik je op. We bewaken samen de tijd van de afspraak. Een kennismaking duurt 90 minuten en vervolgafspraken duren 60 minuten. Betaling vindt plaats via pin, na de afspraak.

Voorwaarden
Door het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

ANDEREN VERTELLEN OVER HUN ERVARING

Reviews.

We kunnen de pijn niet uitwissen, maar we zijn vrij om te accepteren wie we zijn en wat ons is overkomen én om verder te gaan.

-Edith Eva Eger, boek: De Keuze