parallax background

Expert Coaching.

In een 6-weeks traject gegarandeerd resultaat door focus op een concreet doel.

In 6 weken échte stappen zetten

In 6 weken gaan we met elkaar aan de slag, volgens een gericht persoonlijk programma. Je leert zelf tools toepassen die je een leven lang kunt gebruiken.
zo boek je werkelijk resultaat

6-weekse expert coaching trajecten

Expert Coaching trajecten zijn gericht op thema's waarin ik me in de loop der jaren heb gespecialiseerd. Door vele coachingstrajecten te begeleiden, ontdekte ik dat je door de juiste mix van kennis en gerichte tools in 6 weken resultaat kunt boeken. Mits je focust op een concreet doel. Je leert methoden aan die je zelf kunt blijven toepassen, ook na het traject. En wat je eenmaal leert, kun je niet meer ontleren. Je hebt er dus een leven lang plezier van.

Mix & Match

Hieronder vind je de 6-weekse trajecten. Zijn er meerdere thema's die je wilt aanpakken? Dan kun je ook twee trajecten combineren. Doordat er overlap zit in de inhoud (met name bij de start), hoef je dan niet opnieuw 6 sessies te plannen. Met 3 extra sessies pak je een tweede onderwerp erbij. Lekker efficiënt dus. Je hoeft dit niet vooraf te beslissen. Laten we eerst maar beginnen met één doel.

 

6-weekse GRIP OP GEDACHTEN


Haal je jezelf met je denken naar beneden, maak je je kleiner dan nodig, ervaar je vaak zelfverwijt of schuldgevoel of kun je in een negatieve gedachtespiraal verstrikt raken? Kortom, belemmeren of beperken je eigen gedachten je om het leven te leiden dat je eigenlijk graag wilt? Ga dan aan de slag met je gedachten. Zodat je jouw doelen kunt behalen, rust in je hoofd ervaart en met vertrouwen ervaringen aangaat.

Je leert tools uit de gedragstherapie die je zelf de rest van je leven kunt blijven toepassen.

6-weekse GRIP OP EMOTIES


Is het net alsof emoties je op momenten overnemen en voelt dat machteloos? Ervaar je angsten, frustraties, boosheid en kunnen je gevoelens je in een negatieve spiraal naar beneden trekken? Vermijd je hierdoor situaties of ervaar je ze met een blok in je maag, waardoor je niet vrij kunt leven zoals je graag wilt? Komt zo'n emotiestorm altijd precies op het verkeerde moment en wil je hier graag vanaf? Ga dan aan de slag en krijg grip op je emoties. Zodat je jezelf kunt uiten zoals je wel graag wilt, rust in je lijf ervaart en met vertrouwen situaties instapt.

Je leert een effectieve tool waarmee je zelf ook de rest van je leven je emoties snel kunt kalmeren.

 

6-weekse GRIP OP STRESS


Loop je leeg op het dagelijks leven, weet je soms niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden, voel je je vaak uit balans en pieker je of slaap je slecht? Kortom, heb je last van ongezonde stress die je weerhoudt om te genieten in het hier en nu? Pak dan je ongezonde stress aan. Zodat je vanuit rust en overzicht jouw doelen kunt behalen, weet waar je prioriteit ligt en kalmte in je denken, voelen en doen ervaart.

Je leert tools die overzicht geven, prioriteiten helder maken en direct stress verlagen, die je zelf de rest van je leven kunt blijven toepassen.


Kennis vergroot GRIP.